Kære Sejler,

Sikke en sløv start på sommeren, vi håber snart på bedre vejr, så vi kan få nogen gæster i havnen – og I kan komme på vandet..!!!

Lige som sidste år, kan man igen i år få udleveret to fribilletter til havnefesten pr. båd, samt købe 2 billetter til halv pris. Jeg skriver ud igen, så snart jeg har modtaget billetterne og kan udlevere disse 😊Bemærk venligst også vedhæftede ”plakat”, som er opsat bla. på billetautomaten som information til gæstesejlerne. Skal I proviantere til båden, så gør det meget gerne inden indgangen åbner – så undgår vi en masse bøvl 😉

Jeg har fået en del spørgsmål til det usædvanlige fartøj, som pt ligger ud på stikmolen. Det er til undersøgelse af havbunden ifbm en ny kabelføring ml Danmark og Sverige. De skal undersøge ned til 2m i havbunden for at sikre, at der ikke ligger ting (vrag, bomber, sten mv.), som kan ligge i vejen for det nye kabel.. De skulle for længst have været færdige, men blev ramt af hydraulikproblemer og nu for høj sø..

HUSK at give mig besked, hvis I smutter på en længere tur/ferie, så jeg kan pakke havnen bedst muligt. Brug også meget gerne dato-skiltet, så vores gæster ved, hvornår I er retur..

Rigtig god sommer… 🌞🌞🌞

Havnefogeden.

Categories: Nyt fra Havnen

0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *