Kære Sejler,

De er færdige med at opgrave i havneindløbet, og der er nu ca. 3 m dybt hele vejen ud. Vi har nedtaget den sorte kugle og slukket for det røde lys.

Som jeg nævnte sidst, har vi grundet hærværk fået vandskade på handikaptoilettet bag Fiskehuset. Der kører en affugter, og de var i går og måle fugten i væggene. Den var desværre stadig ret høj, så affugteren fortsætter til i næste uge, hvorefter vi forventer at genåbne for toilettet.

Grundet episoderne, har vi fået udskiftet en del overvågningskameraer til bedre kvalitet, og vi har samtidig fået monteret et, så vi også kan se P-pladsen vest for havnen, hvor mange af jeres både pt står for vinteren.

Jeg minder om, at vi forventer at lukke for vandet på havnen ultimo næste uge.

Havnefogeden

Categories: Nyt fra Havnen

0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *