Kære Sejler,

Vi har desværre på det sidste haft nogle uheldige oplevelser her på havnen. I sidste weekend blev flere både omkring mastekranen oversprøjtet med noget sort stads, som desværre har ”ædt” sig ind i gelcoaten og derved ikke kan komme af igen. 😟

I denne weekend, har nogen har forsøgt at bryde ind i vores skur, hvilket heldigvis ikke er lykkes. Derudover er kloakken bevidst blevet tilstoppet på et af toiletterne bag fiskehuset og samtidig er der åbnet for en vandhane, således at hele toilettet her til morgen var fyldt med 1/2m vand.

Hvis der er nogen, som kender til disse hændelser, hører vi meget gerne om det…

Til information, har vi vinterlukket kode-toiletterne, og vi påregner at lukke for vandet på havnen i uge 46 (omkring 15/11).

Havnefogeden.

Categories: Nyt fra Havnen

0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *