Kære Sejler,

Havnen er pt lukket for ind- og udsejling (sort kugle hejst og lys tændt). Der er kun ca. 1,75m dybt i indsejlingen pga. sandophobning, men mellem de inderste molehoveder er der 0-1m vand pga tang. (Jeg gik ”på grund” med havnejollen 😳). Det er dog muligt at komme ud med mindre (fiske)joller, hvis man holder sig i vestlig side.

Der er bestilt udgravning, og jeg melder tilbage, så snart jeg har en dato.

Stormen var ellers nådig ved os, hvis man ser, hvad der er sket i andre havne. Vi har ”kun” nogle knækkede pæle og en ydre flydebro, som skal rettes op. Mht skade på både, har jeg kun observeret en itu-blæst kaleche. Tak for jeres sikring af bådene..

Jeg savner stadig ca. 25 el-aflæsninger. Hust, at der tillægges 100 kr. i gebyr, hvis havnen selv skal aflæse måleren. Har man indsendt aflæsning, men ikke modtaget en bekræftelse retur, så sig lige til 😊

Havnefogeden

Categories: Nyt fra Havnen

0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *