Kære Sejler,

En lille efterårshilsen fra havnen..

De officielle bådoptagninger er nu afsluttet, og der er flere ”huller” i inderhavnen, hvis nogen af jer gerne vil have jeres båd ind og ligge mere beskyttet for vinteren. I den forbindelse planlægger vi også at lukke for vandet i starten af uge 47 (omkring 21-23/11), så vi håber at alle er færdige med bådvask mv. inden da. Kodetoiletterne vil også blive lukket af her for vinteren.

Det traditionelle juletræ på havnen er bestilt og kommer op i næste uge, så det er klar til ”Jul i Skurbyen” 26-27/11.

På vestmolen er vi nu færdige med slusen mod stranden. Det betyder, at der vil være passage hele året til glæde for mange, og vi håber samtidig, at konstruktionen vil forhindre en del sand at flyve ind i havnen. Det hele bliver malet sort en gang til foråret.

For at spare på energien, vil vi slukke for lyset om natten på gæstebroen og på Bro 7, hvor der ikke burde være trafik hele vinteren.

Vores store container bliver desværre ofte brugt til ikke-havnerelateret affald, hvilket vi som havn skal betale for at få afhentet. Vi finder møbler, emballage fra fjernsyn mv. og meget restaffald som brød, yoghurt- og mælkekartoner i store sække osv. osv. Hvis I ser nogen læsse af eller kender til dette, vil vi meget gerne underrettes.. 🤔

Rigtig god weekend..

Venlig hilsen

Morten Saabye

Havnefoged

11. 11. 2022

Categories: Nyt fra Havnen

0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *