Kære Sejler,

Der er nu renset op og fjernet 2.500 m3 sand fra havneindløbet. Nu burde alle kunne komme ud og ind😊

Der ligger stadig 4-5 bådstativer i masteskuret, som skal fjernes asap..!! Der er folk, som gerne vil tage masten deres båd, men som herefter ikke kan få den ind på rette hylde.

Der vil i øvrigt desværre være perioder, hvor lyset ikke virker i masteskuret. Dette skyldes, at vi desværre flere gange har oplevet at udefrakommende parkerer deres elbil på P-pladsen og oplader denne om natten. Vi har derfor set os nødsaget til at slukke for strømmen, hvilket så desværre også rammer masteskuret.

Der er bestilt nyt tovværk til mastekranen, da det hvide tovværk er ved at være træt. Dette monteres én af de nærmeste dage, når det ankommer fra leverandøren.

Og endnu engang husk måleraflæsning. Jeg ved godt, jeg sagde senest 1. oktober, men det er på lørdag og pt har jeg kun fået indmeldt 23% af det, jeg skal 🤨 Der tillægges 100 kr. på fakturaen, hvis vi skal ud og aflæse målerne og finder vi ikke en måler fastsættes et skønnet beløb..!!

Så kom nu med tallene 😉

Og sidst, vi er ved at få sat to pæle på ydersiden af bolværket ved udgangen til veststranden. Tanken er at lave en sluse, som forhåbentlig kan tage noget af det sand, som flyver ind gennem hullet i bolværket.

Venlig hilsen

Morten Saabye

Havnefoged


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *