Kære Sejler,

En hurtig lille update. Lea Høj er nu ankommet og gået i gang med at oprense foran havneindløbet. De vil grave de næste 3-4 dage, så vær lige opmærksomme, hvis I skal ind eller ud.

Vi har fået to spritnye hjertestartere, som er placeret ved vinterbaderne og i billetkontoret. Orienter jer gerne omkring deres placering, selvom vi naturligvis ikke håber, de kommer i brug.

Og HUSK:

Opsigelse af bådplads. Opsigelse af bådplads har deadline 1. oktober 2022 for at gælde for 2023. Men meld også gerne ind, hvis du ikke ønsker at opsige pladsen, men allerede nu ved, at du af forskellige årsager ikke kommer til at bruge din plads i 2023. Vi har så mange forespørgsler på langtids gæstepladser… Du skal ikke gøre noget, hvis du bruger pladsen i næste sæson.

Måleraflæsning: HUSK også senest 1. oktober at aflæse og indberette måleraflæsning på dit målerkabel og evt. skur. Dette er vigtigt, da vi skal bruge tallet til fakturering for 2023. Modtages der ikke et tal, fastsættes et fiktivt gættet forbrug..!!!

Venlig hilsen

Morten Saabye

Havnefoged


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *