Vi er, som I jo nok har bemærket, ret indeblæst her i Hornbæk. Havnen er ”halvtom”, mens fx Helsingør er pakket. Folk ligger og venter på, at de kan sejle rund om hjørnet og besøge os, Gilleleje og måske videre mod Anholt o.a.. Jeg ved at mange af jer også ligger og venter på at komme afsted, og jeg håber, at I husker at vende jeres skilte på grøn og meget gerne skriver en ankomstdato på det hvide skilt. Har I ikke lige en permanent tusch, så send mig bare en sms, så skriver jeg på skiltet. 😊 Og bliver I væk længere tid end skrevet eller kommer hjem før beregnet, sender I bare, som altid, en sms dagen før, så vender jeg skiltet..

I uge 30 er der jo havnefest, og der bliver voldsomt pres på havnen. Gæster ringer dagligt for at høre, om der er plads (eller om de kan reservere – kan man ikke), så her bliver der virkelig rift om alle pladser. Derfor endnu mere vigtigt, at jeres skilte er grønne, hvis I er væk..!!

Jeg har også (desværre) fortsat temmelig mange af de blå Hornbæk mærkater med jeres medlemsnr. på. Dem må I altså meget gerne se at få hentet og monteret på jeres både..!!!!!!!!!

Så har vi fået et par friske fyre de kommende uger, som vil rense og male alle borde og bænke og skraldespande, så hold lige øje med ”Ny Malet” skilte inden I sætter jer 😉

Vores længe savnede vejrstation er nu blevet skiftet og kører igen. Den ligger online på: Hornbæk, Danmark Smart Home Weather Station (hornbaekhavn.dk) Skærmen i billetkontoret vil også blive tilsluttet, når vi får en bestilt strømforsyning hjem.

God sommer til jer alle og husk at sejle sikkert. Hvis I ikke har gjort det endnu, kan I med fordel downloade, SejlSikker Alarm App’en:  https://apps.apple.com/dk/app/sejlsikkert-alarm/id1451966411?l=da

Skulle noget gå galt, er nummeret til Dansk Søredningsselskab 70 60 52 65. (Husk det er gratis).

Havnefogeden


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.