Kære Sejler,

Så kom der endelig gang i havnen. Bådene ”vælter” i vandet, og der er masser af liv. Fantastisk. Der isættes i dag, på fredag 29/4 og igen på mandag 2/5, hvorefter grusparkeringen så gerne skulle være helt ryddet klar til sommerens trafikkaos. 😉 Husk der er ensrettet i vestlig retning..!

Mastekranen og beddingsspillet skal have årligt service, hvilket sker i morgen formiddag (torsdag 28/4). Det vil derfor ikke være muligt at bruge mastekranen her.

Der vil én af de nærmeste dage i billetkontoret blive lagt helt friske kort over ’Lystbådehavne i Danmark ’. Du er velkommen til at tage et. I dette lille lokale står også et bogskab, som desværre ikke kom helt op at køre i 2021. Tanken er, at gæstesejlere (eller andre) kan låne en bog fra skabet og gerne stille en anden bog. Så, hvis du har nogen spændende bøger, som du mener andre kan få glæde af, må du meget gerne stille dem i skabet. (Men helst ikke, som nogen har gjort, ældgamle bøger, ordbøger, leksikon osv. Spændende krimier o.lign. er velkomne 😉)

Kommende aktiviterer:

31/8 Jaguar Klubben (masser af gamle biler på havnen kl. 18-21)

23/6 Skt. Hans (bål på stranden)

25/6 Ferrari (smarte biler på havnen kl. 13-15)

Derudover sker der en masse fra Fiskehusets side. Dette kan følges her:

Events – Fiskehuset Hornbæk (fiskehusethornbaek.dk)

Og igen!! 

Ingen løse hunde på havnen, tak. I dag var der adskillige delvist udtrådte efterladenskaber på vestmolen…. Hunde skal føres i snor !!

Venlig hilsen

Morten Saabye

Havnefoged


0 Comments

Skriv et svar

Avatar placeholder

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.