Vi ses til Hornbæk Havnefest i 2021 – som altid i uge 30.

Med baggrund i regeringens beslutning om, at alle større forsamlinger såsom festivaler, markeds- fester og lignende, ikke må finde sted i Danmark frem til og med 1/9, har formandskollegiet for Hornbæk Havnefest besluttet at aflyse Havnefesten 2020, der skulle have foregået i weekenden      24.-26. juli på Hornbæk Havn.


Arrangørerne af Hornbæk Havnefest, nemlig Hornbæk Idrætsforening og Hornbæk Bådeklub i samarbejde med Hornbæk Havn og Hornbæk Havneforening beklager at beslutningen har været nødvendig, men bakker solidarisk op om myndighedernes forsøg på at dæmme op for den aggressive coronavirus. Vi var i starten af april allerede i fuld gang med forberedelserne til årets Havnefest, men med statsministerens melding mandag aften d. 6/4, blev det klart, at en aflysning var uundgåelig.


Der skal i den forbindelse lyde en stor tak til de mange frivillige der også i år havde givet tilsagn om at være hjælpere: Vi håber, at I alle er klar igen i 2021.


0 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *