9. oktober.

Kære Sejler,

Som jeg skrev sidst, vil jeg meget gerne have indberettet jeres måler-tal fra det blå kabel (og evt. skur). Jeg har pt kun fået 9 indberetninger, så mangler liige et par stykker 😉

Bådoptagningen er i fuld gang, og der skal tages master af. Der ligger desværre stadig min. et bådstativ i masteskuret, som skal fjernes asap. Det ligger på en plads, som skal bruges på mandag.

Og en lille bøn. Vi har både flaskecontainer og en stor affaldscontainer på havnen. Det betyder, at man ikke skal smide vinflasker, presenninger, tovværk, fendere, oliedunke o.lign. i havnens alm. skraldespande..!! Dette gælder specielt for skraldespandene ved flydebroen, som ret ofte er fyldt med disse ting..!! Tak for hjælpen…

Francisc og jeg var ude og måle vanddybder i går, og der er ved at være lidt lavt i den vestlige del at indløbet (ca. 2m). Så skal I ud med en kølbåd, så hold jer mod øst, hvor der stadig er masser af vand.

Havnefogeden